Utrustningen är viktigaste eller?

Jag har köpt stödstrumpor. Precis, sådana där långa, tajta strumpor som “alla” har när de springer. Jag tror att det är det som krävs för att ta sig runt NY. 21 dagar kvar. Men det känns helt ok. Jag tittade på Sporten igår och följde en lärare från Skåne som gjorde succe på 10 mil. Hon berättade att efter halva blir hon lite trött, men det är bara att springa på. 10 mil! Jag skall ju bara springa 4. Det är ju ingenting tänkte jag då. Det såg så lätt ut när hon sprang – så  – det här skall nog gå riktigt bra. Med bara 4 mil och stödstrumpor. Klart.

(Jag köpte även en springkjol. Jag har last en blogg om en tjej I USA som springer Maraton I klänning. Det verkade lite roligt. Som ni hör har jag helt frångått själva löpningen – nu är det hardcore utrustning.)