Välkommen Sara Drougge (Druugge uttalas det:)

..Sara är Ps Partners marknadsansvarige

Berätta lite om dig själv 

Jag är en driven och glad person som gillar utveckling och när det händer saker. Bor i Göteborg och är från början från Floda strax utanför. Under fem år bodde jag i San Francisco Bay Area där jag studerade fotografi och digital bildbehandling och jag tror den tiden format mig väldigt mycket. Jag gör fortfarande en hel del uppdrag i området och även om jag inte längre är bofast där så har jag halva hjärtat kvar i kalifornien.

Jag är utåtriktad, inte rädd för nya utmaningar och extremt serviceminded vilket jag misstänker är resultatet av flera år i restaurangbranschen inom vilken jag arbetade i parallellt med mina studier i USA.

Hur hamnade du på PS Partner 

Jag hamnade här lite av en slump, och mycket tack vare Sara Petterssons research, då jag i mars 2017 togs in för att projektleda en rekryteringsprocess för ett superspännande Hovåsbaserat företag i fastighetsbranschen – Next Step Group.

De efterfrågade en mer kreativ process kring sin rekrytering och jag skapar därför spridning och rekryteringsevent för kandidater. På detta sätt sprider vi varumärket på ett riktigt bra sätt samtidigt som vi verkligen ser till att hitta rätt personer för jobben! Det är ett oerhört kul upplägg och jag ser verkligen stor potential att jobba såhär i liknande rekryteringsprocesser. Det skapar en helhet och får hela resan så mycket mer intressant och givande, för alla inblandade parter.

Uppdraget var på halvtid men kompletterades med liknande insatser för PS Partner och som ett resultat genomför vi nu event för flera av våra kunder där vi erbjuder ökad synlighet på rätt platser. Jag trivs verkligen fantastiskt bra på PS Partner! Det är ett gott gäng med en sund och logisk filosofi som stämmer överrens med mina egna tankar och värderingar. Helt klart ett företag att trivas hos!

Vad hoppas du kunna bidra med 

Jag ser en stor potential för PS partner att verkligen sticka ut i bruset av konkurrenter och jag ser att vi kan göra det på ett kreativt och innovativt sätt.

Eftersom man inte tidigare haft en marknadsansvarig så är tjänsten extra spännande. Jag får forma strategin och se till att vi får till en helhet och ett nytänk som ger en bild till våra kunder och kandidater av vad vi verkligen står för, och att vi kan göra stor skillnad. För den är verkligen stor!

Vi behöver förmedla att vi verkligen bryr oss hela vägen i mål. Till nästa match, nästa cup, ja hela vägen in i omklädningsrummet efteråt. De som känner oss vet det, men vi måste nå ökad kännedom så att även de som ännu inte stött på oss får samma självklara bild.

Jag hoppas mina marknadsinsatser bidrar till att vi blir det givna valet när det kommer till rekrytering och bemanning. Att vi växer och att vi skapar en tydlig kommunikation som skapar förtroende och nyfikenhet.

Vad gör du när du inte är på jobbet 

Min lediga tid spenderar jag helst vid, i eller på havet. Jag paddlar en hel del SUP (Stand Up Paddle Board) och steker blåbärspannkakor på min Muurikka i skogen.  Man kan definitivt säga att jag är en aktiv friluftsmänniska!

Har två små barn som älskar att vara utomhus. Därför hittar man oss sällan hemma på helgerna. Dessa fylls allt som oftast av härliga utflykter. Tycker också mycket om skidåkning vilket ju är en genomgående ådra på kontoret, och så gillar jag kaffe. Eller gillar, jag formligen älskar kaffe!

Söker du nya utmaningar? Hör gärna av dig så berättar jag mer om vilka vägar vi kan utforska tillsammans – sara.drougge@pspartner.se

Marknadsansvarig PS Partner