Välkommen Vipin Shyam – Tech Recruiter hos PS Partner!

Med en kandidatexamen inom redovisning och post graduation diploma inom industriella relationer & personalstyrning…

är Vipin Shyam en av PS Partners senaste tillskott. Han tar med sig dryga 14 års erfarenhet inom rekrytering, bemanning, workforce-planering och optimering från två bolag – Randstad och IBM.

HR, kvalitét och IT är det Vipin älskar och har ett stort intresse för. Han har bl.a utbildat inom IT och har grönt bälte i Six Sigma.

2017 fick hans fru ett erbjudande om tjänsteförflyttning till Sverige och familjen flyttade till Göteborg. Barnen Vibha och Nandan trivs nu i Sverige och Vipin har på ett och ett halvt år lärt  sig det svenska språket, klarat SAS nivå från Korta Vägen genom Folkuniversitet och nu har han äntligen börjat hos oss som Tech Recruiter!

Som vi andra inom PS Partner, gillar Vipin att träna och efter förra årets debut i Göteborgsvarvet är han nu otroligt motiverad att under 2019 års upplaga försöka slå sin tid på 2.22:01. Vi kommer självfallet heja på!

Under Vipins korta tid hos oss har vi dessutom hunnit bevittna hans skills i racketsport och det faktum att han onekligen är otroligt dansant och positiv som person. Ett härligt tillskott till PS Partnergänget med andra ord.

Varmt Välkommen Vipin!